1. Catering:

Serviciile de catering pe care vi le oferim sunt la cele mai inalte standarde ale gastronomiei , facand ca orice eveniment din viata dumneavoastra sa fie intregit cu mancarea gustoasa si servirea ireprosabila a noastra.

Serviciile noastre de catering sunt oferite atat pentru evenimentele care se desfasoara la locatia noastra, dar, la cerere, organizam mese festive , zile onomastice , nunti , botezuri , evenimente bussiness si la tine acasa sau la sediul companiei tale. ATENTIE! Suna pentru a afla valoarea comenzii minime!

 

2. Organizare evenimente:

Daca doriti ca un anumit eveniment pe care vreti sa il sustineti sa va lase o amintire de neuitat, apelati la noi negresit.

Indiferent ca este vorba de o nunta , un botez , un eveniment bussiness sau de o simpla zi onomastica, pentru noi este la fel de important sa ne ridicam la cele mai inalte standarde in organizare. Indiferent unde doriti sa organizati evenimentul , la noi sau in alta parte , contactati-ne , spuneti-ne ce doriti exact iar noi ne vom ocupa astfel incat dumneavoastra sa va ramana doar grija de a va simti minunat.

 

3. Sala de conferinte:

Ne-am gandit la dumneavoastra cand am luat decizia de a investi intr-o sala de conferinte!

Sala noastra este suficient de incapatoare pentru ca dumneavoastra sa puteti organiza un eveniment bussiness de exceptie! Punem la dispozitie bufet suedez la cerere , cafea mereu calda , loc pentru fumat , masa de pranz sau gratar. Contactati-ne daca doriti sa faceti o rezervare, spuneti-ne data la care doriti sa rezervati sala si ce servicii doriti sa fie incluse in evenimentul respectiv.

 

4. Salon de infrumusetare:

Salonul nostru de infrumusetare este complet dotat si utilat pentru ca imaginea dumneavoastra sa fie impecabila la final!

Pentru ca suntem orientati catre nevoile oaspetilor nostri , stim ca si in vacante imaginea este foarte importanta , de aceea va punem la dispozitie un salon de infrumusetare unde va garantam servicii ireprosabile. Suna pentru detalii!

5. Loc de joaca pentru copii:

Daca tot veniti in familie la noi, ce poate fi mai frumos decat sa iti stii copilul sau copiii in deplina siguranta si fericiti?

Luati-va cateva ore pe zi libere de la responsabilitatea de parinti! Ne ocupam noi aici! Copiii au loc de joaca special amenajat unde vor fi in deplina siguranta si extrem de fericiti cel putin cateva ore zilnic!

 

6. Piscina pentru copii:

Trebuia sa ne gandim si la acest lucru pentru ca dumneavoastra sa va simtiti minunat!

Si cei mici au locul lor unde pot sa se distreze in siguranta! Le-am pus la dispozitie piscina separata cu apa incalzita la 25 de grade care, impreuna cu locul de joaca, le va umple ziua si totodata le va asigura miscarea zilnica si portia de distractie zilnica, iar dumneavoastra, relaxarea de care aveati nevoie, mai ales stiind ca puiul dumneavoastra este in siguranta si fericit!

 

7. Parcare proprie:

Desi pe ultimul loc, parcarea proprie este unul din punctele noastre forte!

Pentru ca stim cat de importanta este parcarea masinii langa locul unde sunteti cazati , va punem la dispozitie o parcare destul de incapatoare.